07.04.2016 — 17:33

Молодь Ізяславщини відзначила Всесвітній день здоров’я

3Всесвітній день здоров’я відзначається щорічно 7-го квітня. Ця дата приурочена до дня створення Всесвітньої організації охорони здоров’я.
Основною метою різноманітних акцій та заходів, проведених в цей день педагогічним та учнівським колективом Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, було привернути увагу до питань профілактики захворювань та збереження і зміцнення власного здоров’я. Учні спільно із педагогами підготували численні інформаційні матеріали. Відбулися виступи шкільної агітбригади, спортивні змагання для учнів різних класів і навіть гастрольні концерти, присвячені Дню здоров’я.
Члени шкільної агітбригади “Здоровенькі були” представили свої тематичні виступи у Припутнівському НВК “ЗОШ І-ІІ ступенів – дитячий садок”, Ізяславському НВК “ЗОШ І ст. – дитячий садок №6”, Ізяславський НВК “ЗОШ І ст. – дитячий садок №7”.
1Для учнів НВК були проведені танцювальна ранкова зарядка і спортивні перегони “Веселі старти”, а також змагання з волейболу та футболу.
«Здоров’я може мати дуже дорогу ціну. І в основному це стосується спроб повернути його. У Всесвітній день здоров’я ми бажаємо всім його надійного зберігання. Всім хворим – якнайшвидшого одужання. Всім нам – бути здоровими і життєрадісними!», – наголосила педагог-організатор школи Наталія Притульська.
Можна сміливо стверджувати, що День здоров’я, проведений в Ізяславській ЗОШ І-ІІІ ст. №1, дав дітям багато знань та корисної інформації про здоровий спосіб життя, а спортивні змагання ще більше згуртували його учасників та зарядили їх позитивною енергією.
Бажаємо всім бути здоровими та життєрадісними!
За матеріалами Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1