14.12.2018 — 15:52

Вадим Лозовий провів виїзний прийом громадян у Старокостянтинівському районі

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий провів виїзний прийом громадян на Старокостянтинівщині. Питання, з якими звернулись мешканці району, стосувались надання матеріальної допомоги на лікування та вирішення соціально-побутових питань, врегулювання земельних відносин щодо земель, які знаходяться поза межами населеного пункту, ремонту Миролюбненської загальноосвітньої школи.

Міські жителі звернулися із питаннями забезпечення мешканців багатоквартирних будинків по вул. Байдукова якісною питною водою та щодо перерахунку пенсії та врегулювання питання меж земельних ділянок.

Уважно вислухавши кожного заявника, Вадим Миколайович надав ґрунтовні роз’яснення з порушених  питань та рекомендації по їх вирішенню. Усі звернення взяті головою облдержадміністрації на особистий контроль.

Окрім проблемних питань, до очільника області звернулися мешканці Старокостянтинівщини зі словами вдячності за допомогу у реалізації масштабних проектів на теренах району. Зокрема, Самчиківський сільський голова подякував Вадиму Миколайовичу за підтримку проекту «Нове життя самчиківкого розпису», а заступник командира військової частини А 2502 вручив подяку за допомогу та підтримку військових в ході проведення військових навчань “Чисте небо — 2018”, що відбулись на Старокостянтинівському аеродромі в жовтні 2018 року.