17.01.2019 — 09:39

Благодійний марафон “Коляда за життя” зібрав понад 14 тис.грн. на лікування важкохворої дівчинки

16 січня в обласній філармонії відбувся благодійний марафон, в якому взяли участь артисти філармонії, популярні виконавці та рок-гурти: заслужена артистка України Майя Оніщук (скрипка), Академічний ансамбль пісні і танцю “Козаки Поділля” (художній керівник – Степан Дробіт), дитяча студія Академічного ансамблю пісні і танцю “Козаки Поділля” (балетмейстер – Капелюх Олег), чоловічий вокальний квінтет “Mikst”, гурт “Родина”, гурт “Cvit Lypy”, гурт “Z…Грицьком”, гурт “Мотор’Ролла” та Marina Krut project.

Свою творчість хмельницькі артисти присвятили маленькій дівчинці Соломійці Лозинській, яка потребує дороговартісного лікування за кордоном. Саме тому концерт має дуже символічну назву – «Коляда за життя». Зі сцени лунали не лише традиційні українські колядки та щедрівки, а й сучасна музика. Вхід на концерт був безкоштовний.

Долучився до благодійного марафону «Коляда за життя» і голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий.

“Мені сьогодні дуже приємно бути присутнім у цьому залі, адже організація та проведення подібних заходів завжди дає можливість нам внести свій вклад у добру справу – зберегти життя. Завжди має бути у серці близьких надія на краще. А саме головне – потрібно пам’ятати, що ми – українці і завжди готові допомогти один одному. Дякую усім, хто сьогодні завітав на захід, за вашу небайдужість, за ваше велике добре серце. Сподіваюся, що спільний внесок усіх, кого в цей зал привела любов до пісні, подарує Соломійці справжнє різдвяне чудо – надію на швидке одужання”.

Спільними зусиллями вдалося зібрали 13733 грн. та 20 євро. Бажаємо Соломійці успішної операції та швидкого одужання.