04.02.2019 — 17:16

Запрошуємо до участі у ІІІ Міжнародному економічному форумі “Інвестиційні можливості Хмельниччини”

14-15 березня 2019 року в Хмельницькому розпочне роботу ІІІ Міжнародний економічний форум “Інвестиційні можливості Хмельниччини”. До участі в заході запрошені представники вітчизняних та іноземних ділових кіл, бізнес-спільноти, урядовці, представники іноземних дипломатичних установ та торговельно-економічних місій в Україні, делегації з різних регіонів України.

Мета Форуму – створити сприятливі умов для залучення інвестицій в економіку області, презентувати досвід впровадження інновацій та розповісти про потенціал та переваги області потенційним інвесторам, розвивати існуючі та започаткувати нові бізнес-зв’язки.

Організатори Форуму:  Хмельницька облдержадміністрація, Хмельницька обласна рада, Хмельницька торгово-промислова палата.

У перший день Форуму заплановано проведення п’яти панельних  дискусійних майданчиків, під час яких увазі учасників представлять кращі практики залучення інвестицій в економіку області, приклади успішних інвестиційних проектів, втілених громадами області. Окрім того будуть презентовані інвестиційні проекти у галузі промисловості, інфраструктури, агропромислового комплексу. У завершальній панельній дискусії гості Форуму зможуть ознайомитися із рекреаційним та туристичним потенціалом нашого краю.

Далі відбудуться двосторонні переговори В2В.

У другий день роботи Форуму потенційні інвестори матимуть змогу оглянути провідні підприємства Хмельницького та Кам’янця-Подільського, де зустрінуться з керівництвом міської ради та ознайомляться з інвестиційними об’єктами міста.

Захід відбудеться в Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені Михайла Старицького.

Участь у Форумі безкоштовна.