24.05.2016 — 17:39

Візит на Хмельниччину першого заступника Міністра молоді і спорту України Ігоря Гоцула

IMG_2513

Сьогодні, 24 травня, у ході робочого візиту на Хмельниччину першого заступника Міністра молоді і спорту України Ігоря Гоцула відбулась зустріч з головою обласної державної адміністрації Олександром Корнійчуком та головою обласної ради Михайлом Загородним.

В ході спілкування обговорено розвиток фізичної культури та спорту на теренах Хмельниччини,що є передумовою для формування здорової нації.

«Чимало кращих спортсменів України родом з Хмельниччини. Яскравим прикладом є двоє хмельничан – Інна Грищун та Дмитро Янчук, які здобули золоті нагороди Етапу Кубку світу з веслування на байдарках та каное, виступаючи у складі збірної команди України, – зазначив Олександр Олександрович, – тому, одне з головних питань сьогодення є збереження та примноження системи дитячих, юнацьких спортивних шкіл в області».

IMG_2548

Ігор Гоцул наголосив, що спортивна інфраструктура області особливо, стадіон міста Хмельницький, потребує реконструкції та модернізації. Тому, у ході зустрічі досягнуто домовленостей про спільні дії, спрямовані на завершення процесу та повного відновлення його функціонування.

Продовжуючи своє перебування в області, перший заступник Міністра молоді і спорту України візьме участь у відкритті Чемпіонату України з важкої атлетики 2016.