30.09.2021 — 14:01

Мобільна група проінспектувала об’єкти #Великого будівництва

Впродовж тижня мобільною групою під головуванням директора Департаменту розвитку громад, будівництва та житлово-комунального господарства ОДА Віри Бригадир проведено обстеження на відповідність вимогам безбар’єрності об’єкти, що збудовані в рамках проєкту Президента України “Велике будівництво”.

До інспектування також долучилися начальник відділу впровадження пріоритетних проектів регіонального розвитку Олег Стінський та головний спеціаліста відділу містобудування та архітектури облдержадміністрації Олександра Максимова.

Під час виїзду мобільної групи на об’єктах проведено обстеження освітніх закладів у смт Сатанів Сатанівської ТГ, с.Жердя Чемеровецької ТГ, смт Закупне Закупненьскої ТГ, м.Дунаївці Дунаєвецької ТГ, с.Залужжя Білогірської ТГ та с.Корчик Михайлюцької ТГ, дитячих садочків в с.Малий Правутин Берездівської ТГ та с.Давидківці Хмельницькї ТГ.

Також проінспектовано виконання зазначених вимог на стадіонах у смт Чемерівці Чемеровецької ТГ, смт Наркевичі Наркевицької ТГ та спортивний зал з протирадіаційним укриттям у с.Цвітоха Улашанівської ТГ.

За результатами обстеження керівникам закладів надіслано рекомендації для якнайшвидшого усунення зауважень.