13.11.2021 — 13:29

Олексій Чернишов закликав жителів області вакцинуватися проти COVID-19

Під час перебування на Хмельниччині Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов спільно з головою адміністрації Сергієм Гамалієм відвідав центр масової вакцинації у ТРК «Поділля центр» та ознайомився із ходом проведення щеплень від коронавірусу.

“На жаль, сьогодні Хмельницька область та м. Хмельницький не виконує заплановані показники по об’єму вакцинації на тиждень та на добу. Тож першочергово слід змінити і збільшити години роботи центрів вакцинації, аби надати можливість людям, які працюють, зробити щеплення до початку робочого дня або після його завершення. Наразі графік роботи центру (з 9.00-16.00) не дає можливості усім бажаючим зробити щеплення. Також необхідно посилити інформаційну кампанію щодо вакцинації. Впевнений, що завдяки цим вжитим заходам вже з наступного тижня кількість вакцинованого населення збільшиться та планові показники будуть досягнуті,” – сказав очільник міністерства.

Олексій Чернишов закликав мешканців області вакцинуватися проти COVID-19, адже за його словами – це єдиний та дієвий метод подолання хвороби.

Нагадаємо, що в області створені і щоденно діють 11 центрів вакцинації, працюють 103 постійних пункти щеплення та 64 мобільні бригади.