16.12.2021 — 18:47

Вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик» привітали з прийдешніми святами

Новорічно-різдвяні свята – це чудовий час, який мимоволі повертає нас у дитинство та наповнює все навколо чарівною атмосферою, очікуванням дива. Саме у ці дні ми маємо нагоду насправді побути  чарівниками та подарувати часточку любові та тепла тим, кому їх дуже не вистачає – вихованцям дитячих будинків, притулків та інших закладів, де знайшли прихисток діти, що потрапили в скрутні життєві обставини та позбавлені родинної турботи.

Напередодні Дня Святого Миколая такими чарівниками “попрацювали” представники влади та правоохоронних органів, відвідавши Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик». Долучилися до цієї почесної місії і заступник голови ОДА Володимир Юр’єв та заступниця начальника Служби у справах дітей ОДА Любов Тимофіїв.

Сьогодні у закладі були всі атрибути свята –  веселі пісні та танці у виконанні діток,  яскраві карнавальні костюми, красуня ялинка, що сяє кольоровими вогниками, Святий Миколай. А найголовніший елемент свята – подаруночок із солодощами та цікавими іграшками – презентували дітям гості цього дійства.

Вітаючи вихованців із прийдешніми святами, Володимир Юр’єв побажав, аби Святий Миколай приніс їм гарну долю, вірних друзів, позитивні емоції та міцне здоров’я. Окремо заступник голови ОДА висловив глибоку вдячність колективу закладу за їх нелегку, але благословенну працю.

За дорученням голови ОДА Сергія Гамалія, посадовець передав закладу потрібні для його функціонування речі та засоби, а також солодощі. Зауважимо, що цьогоріч на заклик голови ОДА до благодійного збору для Центру долучилися чимало працівників облдержадміністрації.