29.03.2022 — 16:52

Медичні заклади Хмельниччини лікують поранених та травмованих внаслідок російської агресії в Україні

Наразі у лікувальних закладах області отримують медичну допомогу військові з різних областей, які захищаючи країну, постраждали від ворожих дій окупанта. Пацієнти мають ушкодження різного ступеня важкості, зокрема осколкові та кульові поранення.

Аби особисто подякувати за мужність, патріотизм, бойову відвагу у захисті України, начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій відвідав одну із лікарень області, де поспілкувався з пораненими бійцями.

У розмові військові відзначили доброзичливе ставлення медичного персоналу, належні умови перебування, якісне, повноцінне лікування та харчування. А найголовніше – оптимізм та віру у перемогу, адже кожний боєць одразу після проходження курсу лікування готовий одразу повернутися до виконання своїх військових обов’язків.

«Ви є прикладом для багатьох поколінь не лише нашої держави, а й усього світу. Ваша мужність та незламний дух єдності нашої країни щодня наближують нас до перемоги, даючи гідну відсіч російському агресору,» – зазначив Сергій Гамалій і побажав швидкого одужання.

Аби військові завжди були на зв’язку з рідними та близькими, очільник області подарував кожному повербанк.