04.04.2022 — 15:41

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському онлайн-фестивалі пісень Миколи Мозгового

Українська пісня завжди разом з українцями. Із піснею наш народ в усі часи боровся за волю та незалежність, вірив у перемогу, в сильний дух нації, надихав на позитивні емоції. Можливо, хтось помилково вважає, що війна – не час для пісень. Але для когось пісня – це спроба очищення та оздоровлення, для декого – спроба пережити жах війни. А дехто за допомогою пісні намагається показати свою нескореність, підняти бойовий дух українців.

Саме тому, організатор – Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва вирішив у складний для держави Україна час, коли жорстока та підступна держава-агресор – російська федерація розв’язала криваву війну, змінити формат та умови Всеукраїнського конкурсу естрадної пісні імені Миколи Мозгового. Цьогоріч це буде он-лайн фестиваль пісень Миколи Мозгового, в якому безкоштовно кожен бажаючий може взяти участь без будь-яких вимог, номінацій, обмежень у вікових категоріях та продемонструвати свій талант. Обов’язковою вимогою залишається лише виконання твору авторства або з репертуару Миколи Мозгового – унікального українського естрадного співака, композитора-пісняра, народного артиста України, який народився у селі Сарнів, що на Хмельниччині.

Учаснику онлайн фестивалю необхідно записати відео виконання пісні, заповнити заявку за формою нижче, вказавши прізвище та ім’я, назву творчого номеру, заклад, який представляє учасник, населений пункт, e-mail, телефон та надіслати на нашу електронну адресу [email protected]. Ми обов’язково розмістимо виступ кожного учасника на сервісі Youtube.com на нашому каналі за посиланням. Крім того, аби нам вдалося зробити яскравий он-лайн фініш фестивалю, просимо кожного додатково записати та надіслати нам ще й 2 заспіви та приспів пісні Миколи Мозгового на слова Михайла Ткача «На щастя, на долю» (текст пісні та фонограма за посиланням.

Запрошуємо всіх бажаючих до участі у фестивалі пісень Миколи Мозгового та пам’ятаймо, що українці – одна з найспівочиших націй у світі! Ми ніколи не опускали руки, йшли вперед, перемагали і пісня нам в цьому завжди допомагала!

Чекаємо на вас, талановиті, харизматичні, творчі, унікальні!

Заявка

на участь у Всеукраїнському дистанційному фестивалі естрадної пісні імені Миколи Мозгового

1.      Прізвище, ім‘я учасника (назва колективу)

2.      Назва творчого номеру

3.      Заклад, який представляє учасник (колектив), населений пункт

4.      Електронна адреса

5.      Номер телефону

Заповнену заявку, відео з виконанням твору Миколи Мозгового та відео з виконанням пісні «На щастя, на долю» надішліть на електронну адресу Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва [email protected].

Контакти оргкомітету фестивалю: +380673175058 Тамара Ямкова