12.04.2022 — 10:21

На потреби наших захисників передано черговий гуманітарний вантаж

В умовах сьогодення допомога військовослужбовцям та людям, які потерпають від російської агресії, є першочерговим завданням. Щодня з логістичного центру при ОВА в регіони, де тривають бойові дії, відправляється гуманітарна допомога з продуктами харчування та речами першої необхідності. Так, днями така допомога була сформована для однієї з військових частин міста Вишгород Київської області.

Вода, продукти харчування (паштети, м’ясні консерви, супи консервовані в банках, «Мівіна», кава, мюслі швидкого приготування, печиво), спальні мішки, одяг, засоби гігієни та медикаменти – увесь цей вантаж уже отримали бійці підрозділу.

“Щодня, кожної хвилини наші військові дають гідну відсіч ворогу. А ми в свою чергу маємо підтримувати їх морально, матеріально та надавати усю необхідну допомогу, наближаючи спільними зусиллями день перемоги. Хмельниччина і надалі буде відправляти вантажівки з гуманітарною допомогою в регіони, що її потребують”, – сказав начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Слава Україні! Разом до Перемоги!