06.06.2022 — 17:47

Сергій Гамалій зустрівся з медійниками області

Важко уявити сучасне суспільство без інформації. Особливо зараз, адже у військовий час донесення інформації про події в Україні для усього світу – надважливе завдання. На цьому наголосив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій під час спілкування з медійниками області.

День зустрічі обраний не випадково, оскільки саме сьогодні, 6 червня, представники засобів масової інформації відзначають професійне свято – День журналіста, тож крім обговорення важливих питань, вирішення та висвітлення яких потребує громада області, медійників привітали очільник області та керівники силових структур.

“В нинішній час російської агресії проти України журналісти, як і весь український народ, стали на захист не лише інформаційного фронту, але й боронять країну пліч-о-пліч із військовими на передовій, активно займаються волонтерською діяльністю. Головне – ви щодня доводите, що словом можна боротися і перемагати,” – зазначив Сергій Гамалій.

На жаль, за час повномасштабного вторгнення росії більше 30 журналістів України та іноземних представництв загинули від рук рашистських загарбників. Тож присутні вшанували хвилиною мовчання їх пам’ять та пам’ять усіх Героїв-захисників, що віддали свої життя за Україну.

Подякувавши за співпрацю, об’єктивність у висвітленні подій, посадовці вручили відзнаки та цінні подарунки представникам засобів масової інформації. Також за представленням начальника ГУНП у Хмельницькій області Руслана Герасимчука орденом “За мужність та професіоналізм” нагороджено Михайла Цимбалюка, який зараз зі зброєю в руках захищає країну.

Далі у ході зустрічі, за чашкою кави журналісти неформально поспілкуватись з керівництвом області та представниками правоохоронних органів.