05.09.2022 — 12:59

Сергій Гамалій привітав підприємців області з їх професійним святом

У складний воєнний час платники податків Хмельниччини продовжують працювати, випускати продукцію, надавати послуги та забезпечувати робочими місцями як жителів області, так і внутрішньо переміщених осіб, а головне – добровільно сплачувати податки підтримуючи економіку України. На цьому наголосив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій під час привітання представників бізнесу з нагоди Дня підприємця.

Повномасштабне вторгнення ворожо налаштованого російського війська змусило бізнес-спільноту області працювати в нових умовах, перекваліфіковуючи свої потужності, розшукуючи нові ринки збуту налагоджувати нові логістичні шляхи.

“Багато з вас, не шкодуючи власних коштів, сил та часу докладає максимум зусиль для наближення нашої перемоги. Без перебільшень скажу, що ви не лише бізнесмени – ви меценати, благодійники та волонтери, які не зупиняються, а активно працюють для підвищення обороноздатності України. І завдяки співпраці органів влади та бізнесу Хмельниччина стійко тримає гуманітарний та економічний фронти, – зазначив Сергій Гамалій. – Переконаний, що вже зовсім скоро ми разом будемо відбудовувати нашу країну та підніматимемо її економіку”.

Висловлюючи слова подяки за вагомий внесок в соціально-економічний розвиток регіону, активну громадянську позицію та з нагоди свята – Дня підприємця, очільник області вручив відзнаки обласної військової адміністрації та подарунки кращим підприємцям області.

Також слова вітання та відзнаки вручили народний депутат Сергій Мандзій, заступник голови обласної ради Валентин Соколюк, керівник Головного управління Державної податкової служби у Хмельницькій області Ірина Зленко та начальник Хмельницької митниці Державної митної служби України Вадим Валігурський.