24.09.2022 — 16:33

Сергій Гамалій привітав першокурсників НАДПСУ ім. Б.Хмельницького зі складанням присяги

Сьогодні першокурсники Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького склали Військову присягу на вірність Українському народові.

Розділити цю урочисту мить з курсантами завітали голова обласної військової адміністрації Сергій Гамалій, народні депутати,  керівники правоохоронних органів, а також рідні та друзі.

Розпочалися заходи із спільної молитви за мир в Україні та вшануванням пам’яті героїв-прикордонників, які віддали своє життя захищаючи незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

Зертаючись до курсантів Сергій Гамалій подякував їм за те, що у такий нелегкий для України час, вони обрали шлях військовослужбовців. “Цей день завжди буде особливим для вас, адже сьогодні ви присягаєтеся на вірність своїй батьківщині. Переконаний, що саме завдяки таким відважним людям, яких не лякає повномасштабна війна, будуть надійно захищені кордони нашої незалеженої України,”- зазначив очільник області та побажав майбутнім офіцерам віри, наполегливості та успіху.

Ритуал прийняття Військової присяги завершив театралізований виступ «Плац-парад» курсантів академії та урочистий марш молодого поповнення.