14.10.2022 — 11:36

Звернення начальника ОВА Сергія Гамалія з нагоди Дня захисників і захисниць України

Шановні наші захисники та захисниці! Маю велику честь привітати Вас з Вашим Днем.

Ворог століттями хотів знищити нашу країну та наш народ. 24 лютого росія заявила, що за три дні захопить Київ, а за тиждень – усю територію нашої держави.

Ворог казав, що в України немає шансів. Але ворог отримав по зубам від Вас, наші захисники та захисниці.

Ви зробили те, що весь світ вважав неможливим.

Поки хтось переживав, аби терористи зберегли обличчя – ви кришили орків.

Поки хтось торгувався за дешеву нафту – ви знищували ворожу нечисть.

Поки кремлівський карлик ніс дичину – ви знищували його танки, літаки, «Панцири», «Тори», «Смерчі» та «гради».

І зараз Ви продовжуєте мужньо, крок за кроком, звільняти нашу землю від російських свинособак. Ви щедро роздаєте окупантам квитки на концерт Кобзона та білети на крейсер «мАсква».

Чого лише не вигадував ворог, аби хоч якось виправдати свої поразки! Ми чули маячню про «жест добрАй воли» та «перегрупировку войск». Чули дичину про американський спецназ, який нібито воює замість українців проти «Асвабадителей братских народАв».

Ботоксний фюрер до смерті боїться визнати факт, що це Ви, наші українські Захисники та Захисниці, вправно та завзято знищуєте його «втАрУю армию Мира».

Кровожерливий психопат розуміє лише мову сили. І Ви, наші Захисники, майстерно пояснюєте йому цією мовою, чому не варто зазіхати на незалежність України. 60 000 російських нацистів вже усвідомили цей важливий урок, і вдячні Збройним Силам України за науку.

Шановні наші Захисники та Захисниці! Дякую вам за те, що звільняєте нашу державу від російських терористів. Ви захищаєте нашу країну, наших дітей, наше майбутнє. Ви захищаєте увесь світ від абсолютного зла. Ви пишете нову історію – історію перемоги світла над темрявою, історію перемоги добра та справедливості над тиранією.

Ми усвідомлюємо, наскільки високою є ціна вашого подвигу. Вічна слава і пам’ять героям, які полягли на полі битви. Ми завжди пам’ятатимемо тих, хто віддав своє життя за нашу Батьківщину.

Шановні наші захисники та захисниці! Ваша мужність надихає весь світ. Вітаю Вас з Вашим Днем.

Слава Україні! Слава відважним захисникам та захисницям!