14.10.2022 — 20:28

Крок до перемоги: благодійний забіг приурочений до Дня захисників та захисниць України

Сьогодні у Парку відпочинку ім. М. Чекмана, що в обласному центрі, відбувся благодійний забіг “Крок до перемоги”, приурочений до Дня захисників та захисниць України.

Більше сотні учасників, серед яких представники різних професій із кожного куточку області, небайдужі громадяни, молодь, спортсмени та навіть батьки із дітьми у візочку подолали дистанцію у понад 2 кілометри, щоб таким чином підтримати та продемонструвати вдячність і шану захисникам та захисницям нашої держави, а також вшанувати пам’ять Героїв, що віддали своє життя, захищаючи її.

Мета забігу – зібрати кошти для потреб наших воїнів, які боронять Україну на передовій. Відтак, кожен охочий мав змогу взяти в ньому участь за благодійний внесок – 300 грн, а після завершення отримати диплом учасника.

Учасників спортивного флешмобу привітав начальник ОВА Сергій Гамалій, побажавши їм отримати справжнє задоволення від участі в цій спортивній події, а нашим захисникам – витримки для того, щоб знищувати ворогів, міцного здоров’я та наснаги, і головне – якнайшвидше вибороти перемогу у війні з рашистською нечистю.

Аби розігріти учасників в прохолодну осінню погоду, призерка світових і континентальних першостей легкоатлетка Марина Бех-Романчук провела для всіх розминку та очолила забіг. Після його завершення за підтримки організаторів заходу – БО “Захисти Хмельниччину” та обласної військової адміністрації – відбувся благодійний аукціон, на якому розіграли смаколики і футболку з автографом спортсменки. Таким чином у підсумку зібрали ще понад 6 тис грн, які теж будуть направлені на підтримку ЗСУ.