18.10.2022 — 18:00

Благодійному фонду «Карітас-Хмельницький» – 20 років

Любов, милосердя та допомога тим, хто цього потребує – саме так можна охарактеризувати діяльність благодійного фонду «Карітас-Хмельницький», який цьогоріч відзначає 20-у річницю своєї діяльності в області. Сьогодні, аби привітати представників благодійного фонду, на урочисті заходи завітали начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій, директор з питань ідентичності та мережі “Карітас України” отець Андрій Нагірняк, духовенство області та почесні гості.

Звертаючись до присутніх, Сергій Гамалій  зазначив, що «Карітас-Хмельницький» зібрав навколо себе таких людей, які навіть у найскладнішій ситуації не опускають рук, а шукають шляхи вирішення проблеми, всебічно підтримують тих, хто цього потребує.

“Дякую кожному з благодійного фонду, що, незважаючи на всі перешкоди, ви продовжуєте служити людству і робити добрі справи. Знаю, що від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну діяльність вашого фонду торкнулася і вимушених переселенців, які тікають від війни. Для людини, яка все втратила через війну, тимчасовий прихисток, гарячий обід чи теплий одяг – дуже важливо. Це дозволяє їй відчути, що вона не кинута напризволяще зі своєю бідою,”- зазначив очільник області та висловив переконання, що саме спільними зусиллями, допомагаючи одне одному і тим, хто не в змозі сам про себе подбати, ми наблизимо перемогу у війні і такий довгожданий мир.

Зі словами вітання Сергій Гамалій вручив колективу благодійного фонду «Карітас-Хмельницький» подяку обласної військової адміністрації.