18.12.2022 — 15:18

“Сила любові”: Діти Херсонщини отримають подарунки з Хмельниччини

Подарунків та приємних сюрпризів на новорічні свята чекають як дорослі, так і діти, особливо у тих областях, які тривалий час були в окупації, а зараз перебувають під обстрілами рашистів. Тож аби без презентів від Святого Миколая не залишилися діти Херсонщини за ініціативи обласної військової адміністрації та БФ “Захисти Хмельниччину” відбулась акція “Сила любові”.

Сьогодні у пункти збору подарунків у містах Хмельницький, Кам’янець-Подільський та Шепетівка кожен охочий несе теплі речі, іграшки, солодощі, а також листи з вітанням для малечі. Приємно відмітити, що велика кількість бажаючих долучились до акції та передали гостинці для дітлахів Дар’ївської та Музиківської громад Херсонської області.

Передаючи подарунки “Святому Миколаю”, який потім вручатиме їх малечі з Херсонщини, Сергій Гамалій зазначив, що для діток, які на жаль вимушені зустрічати свята у бомбосховищах хочеться подарувати хоч трохи радості, аби на їх устах з’явилась посмішка. “Іграшки, солодощі та листи від діток з Хмельниччини стануть для маленьких херсонців своєрідним антистресом, – сказав очільник області. – Ми хочемо підтримати тих, хто зараз проживає на прифронтових територіях, щоб вони хоч на мить відволіклись від жахіть війни та свисту ракет. “

Підтримав таку чудову ініціативу й “Зірковий десант”, який не лише привіз чимало пакунків, а й додав позитивних емоцій для присутніх.

Уже ввечері вантажівка прикрашена кольоровими вогниками разом із “Святим Миколаєм” вирушить на Херсонщину, щоб діти, які там проживають, отримали подарунок та повірили у диво.