23.03.2023 — 16:43

Володимир Юр’єв вручив подяку ОВА громадській організації “Захист – об’єднання волонтерів”

Сьогодні в обласній філармонії громадська організація “Захист – об’єднання волонтерів” прозвітувала про рік роботи. Під час заходу представники організації розповіли про досягнення та майбутні цілі, навколо яких згуртувалися волонтери Хмельниччини.

Долучився до зібрання заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв, який подякував за титанічну роботу волонтерам області, що уже 9 років активно допомагають нашим захисникам та людям, які постраждали від злочинницької війни.

“Сьогодні спільними та скоординованими діями нам вдається системно довозити допомогу на фронт, забезпечувати наших воїнів усім необхідним. Також ми продовжуємо приймати переселенців, яких зустрічають волонтери, супроводжують їх до місця прихистку. Окрім того, вони надають допомогу людям у тих регіонах, де зараз точаться бої. Щиро вдячний вам за цей подвиг, разом ми досягнемо перемоги,” – наголосив Володимир Васильович.

На знак вдячності посадовець вручив керівниці громадської організації “Захист – об’єднання волонтерів” Катерині Луцик подяку ОВА за вагомий внесок у розвиток волонтерського руху, зміцнення обороноздатності та безпеки держави, активну благодійну та гуманітарну діяльність та з приводу річниці героїчної боротьби українського народу проти повномасштабного вторгнення військ російської федерації.