04.04.2023 — 17:30

На Хмельниччині розпочався Чемпіонат України з боксу серед юніорів на призи Заслуженого тренера України Анатолія Чумакова

Сьогодні заступники начальника ОВА на чолі з першим заступником Сергієм Тюріним привітали із початком Чемпіонату України з боксу серед юніорів на призи Заслуженого тренера України Анатолія Чумакова учасників змагань.

Варто зазначити, що цей турнір добре відомий як в Україні, так і за її межами, а за успіхами молодих спортсменів під час цих змагань стежать наші та іноземні фахівці.

«Хочу подякувати пану Анатолію за важливий внесок у розвиток спорту на Хмельниччині, він підготував більше 150 майстрів спорту України, але дітей, яким він прищепив любов до спорту та здорового способу життя, набагато більше, – зазначив Сергій Григорович. – Переконаний, що серед нинішніх чемпіонів є майбутні олімпійські чемпіони або ж спортсмени високого класу, якими невдовзі пишатиметься вся Україна. Так, адміністрація й надалі робитиме все можливе, аби на належному рівні в області підтримувати і розвивати спорт, зокрема і бокс»

Зауважимо, що участь в чемпіонаті беруть 500 учасників з різних куточків країни, а самі змагання триватимуть до 9 квітня.