09.04.2023 — 09:00

Вітання усім, хто сьогодні святкує найбільше християнське свято – Світле Христове Воскресіння від першого заступника начальника ОВА Сергія Тюріна

Дорогі друзі!

Мої найтепліші вітання усім, хто сьогодні святкує найбільше християнське свято – Світле Христове Воскресіння!

Ось уже другий рік поспіль у наших душах та серцях нема того тихого спокою та миру, з яким ми раніше зустрічали це величне свято. Ось уже другий рік поспіль не вся родина збирається за столом: когось закинуло за кордон, а хтось зі зброєю в руках зараз перебуває в окопах та бліндажах, забезпечуючи тим самим для нас хоча б ілюзію свята. Ось уже другий рік поспіль звук органів чи церковних дзвонів перебиває голосне завивання сирен. Але ми боремося, ми зламали плани ворога захопити нас за 3 дні і ми обов’язково переможемо!

Христос воскрес. І ось це його воскресіння – це найбільше свідчення того, що життя завжди переможе смерть, добро поборе зло, а українці раз і назавжди покладуть край пануванню російської імперії.

Бажаю всім, хто далеко від рідного дому чи у своїй оселі, хто сьогодні захищає Україну на передовій чи воює в тилу на власному фронті, хто волонтерить, донатить на армію чи просто молиться за здоров’я усіх українців – бажаю усім нам якнайшвидше почути такі довгождані слова: «Перемога» і «Мир».

Вітаю з Великоднем! Нехай світле воскресіння Христове додасть нам віри та наснаги в боротьбі за нашу країну! Спокійних великодніх свят!

Христос воскрес! Воістину воскрес!