18.04.2023 — 15:46

Володимир Юр’єв привітав Товариство Червоного Хреста України зі 105-ю річницею своєї діяльності

Сьогодні Хмельницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України відзначає 105 річницю своєї діяльності. Привітав волонтерів та благодійників із ювілеєм цієї шанованої у всьому світі організації заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

Вітаючи присутніх, посадовець підкреслив, що понад сторіччя в нашій країні Товариство допомагає тим, хто цього потребує найбільше. Особливо відчутною та цінною для нинішнього покоління ця допомога стала в роки російської збройної агресії проти України.

“З перших днів війни ми постійно відчували вашу підтримку та допомогу, яку спільними зусиллями направляли потребуючим її громадянам, що були вимушені покидати свої домівки та шукати прихистку на Хмельниччині. Тому неможливо переоцінити ваш вклад в гуманітарну сферу нашої області, – наголосив Володимир Васильович. – Виклики, з якими довелося стикатися обласній владі були настільки серйозними, що без вашої допомоги з ними було б неможливо справитися, за це вам безмежна подяка та шана. Впевнений, що після нашої перемоги, на сторінках історії будуть описані здобутки та подвиги Товариства Червоного Хреста”.

Принагідно, заступник нагородив подяками та подарунками обласної військової адміністрації колективи Кам’янець-Подільської міської, Шепетівської міськрайонної та Славутської міської організації Товариства Червоного Хреста України.