27.04.2023 — 16:10

Керівники структурних підрозділів апарату ОВА підвищують свій професійний рівень

Від початку повномасштабного вторгнення кожен перебуває у стані більшого чи меншого стресу. Тому, поряд з виконанням службових обов’язків, маємо дбати і про психо-емоційний стан наших працівників.

Саме тому, сьогодні до ОВА запросили доцента кафедри психології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, кандидата психологічних наук, психолога, психоаналітика Чорну Наталію Василівну провести тренінг на тему: “Емоційна саморегуляція: пошук ресурсу” для керівного складу апарату обласної військової адміністрації.

В ході тренінгу учасники ознайомились з простими вправами, які допомагають подолати стрес та відновити внутрішню рівновагу. Діалог був жвавим та наповненим. Кожен учасник заходу отримав змогу почерпнути нові знання з метою їх подальшого застосування у роботі та побуті.

На завершення, керівник апарату адміністрації Оксана Вжешневська подякувала спікеру за змістовну розмову, висловила сподівання щодо подальшої співпраці та майбутнього долучення до подібних заходів усіх працівників адміністрації. Адже тільки збалансована психологічна атмосфера в колективі дозволяє виконувати поставлені завдання на якісно високому рівні.