28.04.2023 — 15:17

Вихованці ліцею «Кадетський корпус» імені І. Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України відзначають своє майбутнє професійне свято

Напередодні Дня прикордонника України, який щорічно відзначають 30 квітня, Державний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І. Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України влаштував для своїх вихованців та трудового колективу святковий захід. Завітав до них із відзнаками обласної адміністрації для кращих представників ліцею заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

Вітаючи майбутніх прикордонників та гостей свята, посадовець побажав міцного духу, незламності, оптимізму, кар’єрних успіхів, благополуччя та вражаючих звершень в ім’я свого народу та країни усім, хто вирішив поєднати своє життя із такою шанованою справою. Також нагадав, що саме прикордонники у 2014-ому та в 2022 році першими зустрічали ворога на кордонах вільної, незалежної України.

“Минув уже не один рік, як наші захисники тримають оборону української держави від загарбника. Саме героїзм прикордонників став прикладом для всієї нації – тримати оборону будь-якою ціною. Тому ми збережемо пам’ять про кожного, хто віддав своє життя, мужньо дивлячись ворогу в обличчя, прославлятимемо через століття ті подвиги, які вони здійснили і, незважаючи на страх, залишалися вірними присязі,” – зазначив Володимир Юр’єв.

Впродовж заходу, присутніх вітали представники керівництва області та міста, Державної прикордонної служби України, Національної академії прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького та колектив навчального закладу.