26.04.2023 — 15:47

В ОВА відбулося онлайн засідання Місцевого комітету з оцінки проєктів

26 квітня відбулося онлайн засідання Місцевого комітету з оцінки проєктів, під час якого учасникам було представлено проєкт під назвою «Посилене партнерство для сталого відновлення». Проєкт впроваджується ПРООН за фінансової підтримки Уряду Швеції, що представлений Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA).

Мета проєкту полягає у побудові ефективних міжсекторальних партнерств задля підтримки відновлення в регіонах України в умовах війни та багатофакторної кризи шляхом зміцнення потенціалу регіональних органів влади та органів місцевого самоврядування, а також їхніх партнерів з питань управління кризовим реагуванням та посткризовим відновленням, розширення доступу до публічних послуг і створення нових економічних можливостей для місцевого населення та ВПО.

Участь у засіданні взяла заступник директора Департаменту економічного розвитку ОВА Тетяна Процюк, яку призначено відповідальною особою від Хмельницької ОВА для ефективної координації та реалізації проєкту. Під час заходу, вона зазначила, що адміністрація підтримує реалізацію проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», а також відмітила актуальність мети та завдань проєкту для громад Хмельницької області. Подякувала представникам Програми розвитку ООН в Україні та Посольства Швеції в Україні за співробітництво задля відновлення України.

Хмельницька обласна військова адміністрація виступає одним із бенефіціарів проєкту, також за інформацією виконавця проєкту бенефіціарами виступають: Чернівецька, Тернопільська, Вінницька, Волинська обласні військові адміністрації.