03.05.2023 — 14:07

Сергій Тюрін ознайомився з роботою сільськогосподарського підприємства «Україна-Агро 2С»

Вчора перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін відвідав сільськогосподарське підприємство «Україна-Агро 2С» у селі Юрківці Чемеровецької територіальної громади.

Колись підприємство спеціалізувалося на виробництві яловичини. Тут утримували близько 7 тис. голів ВРХ. Сьогодні ж «Україна-Агро 2С» – це сільськогосподарське підприємство, яке займається вирощуванням зернових культур.

Турбується агробізнес і про своїх односельчан. Так, за кошти господарства було перекрито будинок культури та збудовано автобусну зупинку у селі Бережанка. Також у селах Бережанка та Юрківці відбудовано дитсадок, надається допомога з ремонтом дорожнього покриття. Окрім того, агрофірма повністю взяла на себе оплату за водопостачання в цих селах.

У ході зустрічі посадовець поспілкувався з керівництвом підприємства, ознайомився з його роботою та обговорив проблемні питання, що виникають у ході діяльності агрофірми. «Сьогодні дуже важливо, щоб сільське господарство розвивалося та створювалися нові робочі місця. Дякую нашим аграріям, що попри війну вони засівають поля, розвивають села та підтримують економіку області», – сказав Сергій Тюрін за підсумками відвідин.