25.03.2024 — 15:36

Обласне керівництво завітало до навчального закладу області

Днями перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін разом з заступником начальника ОВА Володимиром Юр’євим завітали до одного з навчальних закладів, який сьогодні виховує та ростить справжніх мужніх патріотів своєї держави.

Керівник закладу Вадим Жураковський провів ознайомлення із навчальними класами, навчально – матеріальною базою та сучасними методами викладання предметів. Також посадовці відвідали нещодавно відремонтовану їдальню ліцею.

Додатково, делегація обласного керівництва передала закладу автобус, який був раніше отриманий від партнерів в якості гуманітарної допомоги.

“Враховуючи те, що будівлі та споруди ліцею тривалий час не використовувалися, у 2023 році з обласного бюджету ми виділили понад 6 мільйонів гривень на ремонт та перепланування цих приміщень. Попри це, ще чимало потрібно зробити, але точно бачимо перспективи розвитку ліцею, адже країні потрібне посилення військової підготовки на всіх рівнях,” – зазначив Сергій Тюрін.

Так, завдяки зазначеним коштам, вдалося здійснити капітальний ремонт навчального корпусу, їдальні, заміну вікон. Також виготовлено ПКД на реконструкцію корпусу виробничих майстерень під спальний корпус та ремонт будівель навчального корпусу, їдальні та прохідної.

Крім того, було проведено капітальний ремонт найпростішого укриття на загальну суму 1 млн 767,0 тис. гривень. З них – 1 млн 241,4 тис. гривень субвенція з державного бюджету та 525, 6 тис. гривень – обласного.