29.03.2024 — 13:41

Володимир Юр’єв завітав до ДНЗ «Деражнянський центр професійної освіти»

Заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв відвідав територіально відокремлене спеціалізоване відділення ДНЗ «Деражнянського центру професійної освіти» у с.Голосків, Меджибізької громади, в якому 28 березня запрацював черговий «Клас безпеки».

“Попри те, що навчальний заклад досить невеликий, відчувається неповторна атмосфера злагодженого, дружнього колективу, який працює з дітьми, даючи їм усі знання, які дозволять легко увійти в суспільство з необхідними професійними навиками, – зазначив Володимир Юр’єв. – Також, відкриття чергового класу безпеки в нашій області є невід’ємною ознакою того, в яких умовах нам зараз доводиться жити, щоб бути впевненими у своєму майбутньому. Адже безпека для наших дітей – це пріоритет, заради якого ми і працюємо.”

Варто нагдати, що «Клас безпеки» – це Всеукраїнський проєкт, мета якого облаштувати безпековий простір у закладі освіти задля навчання здобувачів освіти правил пожежної безпеки, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій в разі виникнення надзвичайної ситуації, формування навичок надання домедичної допомоги.

В ході візиту посадовець ознайомився із науковою та матеріально-технічною базою навчального закладу, опісля чого вирушив до Деражнянської громади, де знаходиться головне відділення закладу профтехосвіти, аби детальніше поспілкуватися із керівництвом ДНЗ «Деражнянського центру професійної освіти». Так, Володимир Васильович заслухав питання і пропозиції щодо покращення навчального процесу та висловив підтримку і сприяння в їх реалізації з боку обласної військової адміністрації.