17.04.2024 — 14:12

Володимир Юр’єв поспілкувався із представниками Хмельницької обласної організації ветеранів України

16 квітня відбулося засідання Хмельницької обласної організації ветеранів України, участь в якому взяв заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

Розпочинаючи зустріч із представниками організації, посадовець подякував за роботу та підкреслив важливість таких зборів. Адже в ході обговорень створюються плани, які в подальшому перетворюються у активну участь в соціальному житті області, що є необхідним в умовах війни.

“Зараз нам доводиться воювати і боротися проти ворога, який набагато сильніший за нас. Але з вашого досвіду, ми знаємо, що це не є ключовим визначенням, те, що ворог сильніший. Адже ми боронимо свою землю і, безумовно, ми сильніші тим, що ми на своїй землі, тому ми стримаємо ворога, відкинемо назад та збережемо нашу державу та надбання, над якими ви працювали, за які віддали свою молодість, силу та енергію. І все те, що ви створили, наше покоління зобов’язане зберегти,” – наголосив Володимир Юр’єв, звертаючись до ветеранів.

В ході засідання голова обласної організації ветеранів України Борис Мельник зазначив, що спільними зусиллями учасникам спілки вдалося організувати збір продуктів харчування для військовослужбовців, а також людей, що постраждали від війни, на понад мільйон гривень. Також ветерани активно беруть участь у розвитку громадянського суспільства, патріотично-просвітницькій роботі для молоді, проводячи тематичні заходи та спрямовуючи різноманітну підтримку на цільові верстви населення.

Підсумовуючи, учасники задекларували подальші плани підтримки Сил оборони України, соціально-гуманітарної сфери області та людей похилого віку, які потребують допомоги.