25.02.2016 — 17:35

В ДНЗ № 3 “Росинка” урочисто відкрили басейн та музичну залу для малечі

IMG_0989 (1)Сьогодні в дошкільному навчальному закладі № 3 «Росинка» , що у м. Славуті для дітлахів був не звичайний день – урочисте відкриття критого басейну та музичної зали.

Привітати малечу завітало чимало гостей: перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк, керівництво міста та району, міські депутати, представники районної освіти, дирекція та колектив садочка,батьки вихованців та громадськість.

У своєму вітальному слові Василь Васильович відзначив, що здорові діти – це майбутнє нації України, а відкриття такого басейну та музичного залу тільки сприятиме оздоровленню дітей, позитивно впливатиме на фізичний стан малечі та принесе чимало задоволення та радості. Музична зала сприятиме розвитку та виявленню у дітлахів музичних здібностей й любові до музичного мистецтва.

IMG_1004«Завдяки спільним зусиллям та наполегливій праці здобуто гарних результатів. Ми бачимо наглядний приклад раціонального використання коштів. В свою чергу,керівництво області буде всебічно сприяти тому, щоб на Хмельниччині все більше реалізовувалось подібних проектів», – додав очільник.

IMG_1112Також Василь Васильович здійснив приємну місію та нагородив грамотами з нагоди відкриття басейну та музичної зали Ткачук Наталію Василівну – завідуючу ДНЗ № 3 «Росинка» та Яцюк Василя Володимировича – начальника комунального підприємства «Славутське житлово-комунальне об’єднання» та вручив подяку обласної державної адміністрації Панчуку Василю Васильовичу – підприємцю м. Славути.

IMG_1024 (1)Після закінчення урочистостей дітлахи мали змогу випробувати новенький басейн поринувши в морський казковий світ чудес.

Крім цього присутні відвідали нову музичну залу, де взяли участь у виставі, яку для всіх гостей організував колектив садочку.

Довідково:

Дошкільний навчальний заклад № 3 «Росинка» введений в експлуатацію у 1979 році. Потужність закладу складає 76 місць, функціонує 4 вікових групи. На сьогодні в дошкільному закладі виховується 135 малюків.

З 2011- 2016 року тривали роботи з реконструкції музичної зали та критого басейну без призупинення основного навчально-виховного процесу закладу.

Протягом 2016 року на виконання вищезазначених робіт освоєно 2039,5 тис. грн. коштів обласної субвенціїї та 240,917 тис. грн. коштів бюджету розвитку міста.

За цей період  було виконано ряд робіт з реконструкції приміщень музичної зали та критого  плавального басейну, а саме:

1.Утеплено та улаштовано  покрівлю із руберойду.

2.Замінено  на енергозберігаючі металопластикові 47 шт. віконних блоків.

3.Замінено мережі внутрішнього опалення з встановленням нових опалювальних приладів.

4.Прокладено  нові водоканалізаційні  та електричні мережі.

5.Облаштовано стелі гіпсокартоном.

6.Улаштовано дерев’яну підлогу  музичної зали.

7.Облаштовано підлогу та стіни в основному та допоміжних приміщеннях  басейну керамічною плиткою.

8.Встановлено нове обладнання для підготовки та нагріву води, повітря, відповідно до санітарних вимог.

9.Проведено внутрішні оздоблювальні роботи.

10.Утеплено та оздоблено контури  фасадів.

І. Коханець