10.03.2016 — 17:13

Колективу ПАТ «Хмельницькобленерго» представлено нового керівника

8Сьогодні перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк взяв участь у заходах з нагоди представлення нового керівника ПАТ «Хмельницькобленерго».

Відповідне рішення щодо обрання виконуючого обов’язки генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» – Козачука Олега Івановича прийнято Наглядовою радою Товариства від 03 березня 2016 року.

Зокрема, Олександр Леонідович Шпак, який працював на цій посаді з 1998 році, вийшов на пенсію за власним бажанням.

Представляючи Олега Івановича колективу, Василь Васильович висловив впевненість, що глибокі галузеві знання, управлінський хист та досвід дозволять досягти чималих успіхів в даній галузі.

3Також посадовець вручив Олександру Леонідовичу Шпаку відзнаку обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток електроенергетики Хмельницької області та подякував колишньому керманичу за багаторічну працю та відданість професії.

Довідково:

Олег Іванович Козачук — випускник Вінницького державного технічного університету (2002) за кваліфікацією «Інженер-електрик». У 2002-2006 роках працював у Летичівському РЕМ, начальником відділу управління якістю Компанії. Після цього обіймав керівні посади, пов’язані з аналізом бізнес-процесів та систем управління, у провідних київських енергокомпаніях. А з 2010 до 2015 року був генеральним директором ТОВ «ЕТР-СПЕКТР» (м. Київ).

І. Коханець