06.05.2016 — 10:32

Олександр Корнійчук поспілкувався з громадськістю

Изображение 316 Голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук взяв участь у розширеному засіданні громадської ради при облдержадміністрації. До заходу долучились представники інститутів громадянського суспільства, активні громадяни та журналісти.

Спілкування відбулось в форматі діалогу, під час якого, громадські діячі мали змогу отримати відповіді від очільника області.

Изображение 322Серед актуальних питань озвучено: розвиток аеропорту, курорту Сатанів, будівництво сміттєпереробних заводів, розв’язання екологічних проблем, реалізація туристичного потенціалу області.

Громадські активісти акцентували увагу на прозорості та відкритості у процесі розподілу бюджетних коштів та проведення приватизації підприємств.

Изображение 326Окрему увагу приділено обговоренню кадрових питань в облдержадміністрації та наголошено на важливості налагодження конструктивного діалогу з громадськістю та вирішення проблем в рамках спільних консультацій.

В свою чергу, Олександр Корнійчук окреслив плани подальшої діяльності облдержадміністрації задля розвитку Хмельниччини та зазначив свою відкритість та готовність до діалогу у будь-який час.