16.05.2016 — 14:06

Олександр Корнійчук провів перший особистий прийом громадян

IMG_2131

Зі своїми проблемами на особистий прийом громадян до голови обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука звернулися більше півсотні мешканців області.

Переважну більшість мешканців області торбувало вирішення проблем земельного характеру та щодо отримання матеріальної допомоги.

За допомогою у вирішенні житлового питання до очільника області звернулась сім’я переселенців. Наразі вони проживають у будинку, який перебуває у продажу. Дане звернення вирішилось одразу, заявникам надано пропозиції для розгляду щодо місця проживання.

IMG_2143Особливо жвавим обговорення набула тема перевізників.

«Питання «чорних перевізників» перебуває під моїм особистим контролем» – наголосив Олександр Олександрович, – «наразі створено мобільні групи у транспортній галузі. Метою їх діяльності – інспектування роботи перевізників та перевірці впорядкованості документації, якості послуг, що надаються останніми».

Один із заявників звернувся за сприянням у ремонті аварійного приміщення для підприємства, що виготовлятиме бандури (українського народного, струнно-щипкового музичного інструменту). Наразі дане підприємство займалось реставрацією старих інструментів та має на меті серійне виробництво бандури.

Загалом питання мешканців області, з якими сьогодні звернулись до Олександра Корнійчука, мали різноманітний характер. На всі звернення надано вичерпні відповіді та відповідні доручення структурним підрозділам обласної державної адміністрації для оперативного та повного вирішення порушених питань.

IMG_2137