22.10.2019 — 18:04

В облдержадміністрації обговорили зміни до Закону України “Про державну службу”

22 жовтня під керівництвом керівника апарату обласної державної адміністрації Оксани Самолюк відбулась робоча зустріч працівників Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях з працівниками апарату облдержадміністрації, служб управління персоналу структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій.

В ході зустрічі розглянуто актуальні питання проходження державної служби. Костянтин Герасимюк – начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях довів до відома присутнім інформацію щодо доброчесності та етики державного службовця.

Ірина Волощук – головний спеціаліст Міжрегіонального управління проінформувала про основні аспекти проведення оцінювання державних службовців категорії «Б» та «В» у 2019 році. Іванна Окорочкова – головний спеціаліст Міжрегіонального управління розповіла про основні зміни в Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби категорії “Б” та “В”.

Учасники заходу мали можливість задати питання та отримати відповіді на них.