18.11.2019 — 16:19

Спортивні трофеї кубку світу з козацького двобою в руках хмельничанки

На початку листопада у польському містечку Плоцьк, що під Варшавою,  відбувся відкритий Кубок світу з козацького двобою WCFF. Цей вид спорту не так давно визнаний в Україні як національний вид єдиноборства, а тому ще досить молодим є і в Європі. Але наша українська збірна вже вдруге представляє себе і цей вид єдиноборств на міжнародній спортивній арені за межами нашої країни.

Єдиною представницею Хмельницької області на цьому міжнародному турнірі, як і минулого року, стала хмельничанка Осєдлевич Єлизавета – вихованка Хмельницької спортшколи бойових мистецтв “Самсон-Право”, яка цьогоріч здобула дві золоті та одну срібну нагороди у міжнародній конкуренції з  козацького двобою у Польщі.

Виступаючи у складі збірної України від  Хмельницької області, свої трофеї найвищого гатунку Ліза виборола, змагаючись на татамі за правилами легкого контакту “Забава”  та в октагоні за правилами дозованого контакту “Борня-3”, використовуючи як ударну так і кидкову техніки. Тут нашій хмельничанці не було рівних. А у фіналі ударної версії лайт-контакту “Борня-1” Лізі, все ж таки, довелось поступитись своїй суперниці лише в один бал, в знак чого наша хмельничанка на цьому європейському кубку здобула ще одну свою, третю нагороду за друге місце.