03.12.2019 — 09:39

Скелелази з міста-супутника Хмельницької АЕС – призери Всеукраїнських змагань з болдерингу

Всеукраїнські змагання зі скелелазіння (болдеринг) серед юніорів, молоді та юнаків проходили цими вихідними у м. Харків. До складу команди скелелазів, які представляли Хмельницьку область, увійшли і юні спортсмени із міста атомників гірського клубу «Вершина».

Найкраще виступили дівчата у віковій категорії 2004- 2005 років народження, які посіли перше та друге місця. Зокрема, переможницею стала Вікторія Нікітіна, яка за результатами змагань виконала норматив кандидата в майстри спорту. Вихованка ГК «Вершина» Катерина Педько посіла друге місце та також підтвердила свій високий клас. Конкуренція у цій категорії була досить високою і ще одна нетішинська спортсменка Аліна Ігнатеску увійшла до п’ятірки кращих.

Серед молодших, у категорії 2010-2011 років народження Вікторія Мучак посіла друге місце та виконала перший юнацький розряд. Тренує юних спортсменок Олександр Веремійчук, працівник енергоремонтного підрозділу Хмельницької АЕС. Тренер задоволений результатами підопічних, які фактично підсумували спортивний рік, що був досить успішним для команди скелелазів із міста-супутника Хмельницької АЕС.