07.12.2019 — 08:42

Вітання голови облдержадміністрації до Дня місцевого самоврядування

Дорогі жителі Хмельницької області!

Вітаю вас зі святом – днем місцевого самоврядування!

Висловлюю глибоку повагу і вдячність кожному активному і небайдужому громадянину, депутатам місцевих рад, старостам, міським, селищним, сільським головам за енергію, креативні ідеї, сумлінну працю, що поліпшують якість життя подолян, розвивають громади, покращують благоустрій міст і сіл Хмельниччини.

В нашій країні є доведеною важлива роль місцевого самоврядування в забезпеченні демократії, ефективного управління та децентралізації влади, адже це інститут політичної системи держави, найближчий до людей.

Сьогодні стоять завдання щодо закріплення в Конституції України передачі фінансів та повноважень на місця. Громади стануть спроможними і сильними, що є основою устрою України, тією важливою ланкою, яка робить кожного українця учасником позитивних процесів в державі, дає можливість долучитися до управління всією країною.

Щиро бажаю усім громадам розвиватись, рухатись вперед, приймати відповідальні і корисні для людей рішення! Маємо згуртуватись і працювати на Україну щоб побудувати державу про яку мріє кожен з нас, державу, в якій комфортно жити і де всі захищені.

Всім жителям області бажаю щастя, мирного неба, здоров’я, добробуту!

Українці сильний народ і разом ми досягнемо поставленої мети – успішної України!

З повагою
Голова Хмельницької обласної
державної адміністрації                                                                                             Дмитро ГАБІНЕТ