17.01.2020 — 12:03

Нагороджено кращих спортсменів Гуменецької ОТГ

У Гуменецькому будинку культури за участю понад 250 представників з 14 навколишніх сіл відбулось нагородження кращих спортсменів Гуменецької ОТГ Кам’янець- Подільського району.

Під час урочистостей, директор місцевої ДЮСШ «Лідер» Олександр Дорож оголосив підсумки спортивної роботи за 2019 рік в номінаціях: кращі спортсмени Гуменецької ОТГ, кращі юні спортсмени ДЮСШ «Лідер», кращі спортсмени ДЮСШ «Лідер» старшого віку, краща спортивна команда Гуменецької ОТГ (дівоча футбольну команда ДЮСШ «Лідер»), кращий тренер ДЮСШ «Лідер» 2019 року (Сергія Кшемінський – тренер з легкої атлетики, олімпійська надія громади (легкоатлет Андрій Кшемінський), найуніверсальніший спортсмен-школяр громади (Анжеліка Старицька – волейбол, легка атлетика), кращі спортсмени ветеранського спорту Гуменецької ОТГ, краще село громади (Залісся Друге).

Він підкреслив, що в комплексних змаганнях «Краще спортивне село Гуменецької об’єднаної територіальної громади 2019», які тривали з січня по листопад, входили чемпіонати з волейболу, баскетболу 3х3, шахів, тенісу настільного, міні-футболу, перетягування канату та гирьового спорту, взяли участь 14 сіл громади. Була запекла боротьба, і лише за більшою кількістю перших зайнятих місць було визначено переможця-Залісся Друге.

До нагородження переможців долучилися начальник управління молоді та спорту ОДА Володимир Клімов, голова громади Інна Абдулкадирова, голова ВФСТ «Колос» у Хмельницькій області Володимир Повх, перший заступник голови відділення НОК у Хмельницькій області Віктор Флентін та інші поважні гості.

Учасники заходу також провели символічну церемонію «Свято Олімпійського прапора» на підтримку 39 представників України, що змагаються на ІІІ-х зимових Юнацьких Олімпійських Ігор, які тривають у Лозанні (Швейцарія).

На черзі новий 2020 спортивний рік, який має стати не менш цікавим та насиченим на спортивні події.