20.01.2020 — 16:20

В адміністрації проведено особистий прийом громадян

Сьогоднi, 20 січня, перший заступник голови адміністрації Роман Примуш провів особистий прийом громадян. Загалом посадовцем розглянуто 13 звернень від жителів області. Зокрема, проблеми з якими зверталися заявники стосувалися вирішення земельного питання, надання матеріальної допомоги, поліпшення житлових умов, перевезення пільгової категорії осіб, сприяння в реалізації винаходу заявника, тощо.

Розглянув Роман Борисович і одне колективне звернення від жителів села Маниківці Деражнянського району щодо внесення змін до Перспективного плану Хмельницької області. Так, заявники озвучили, що мають на меті створити Маниковецьку ОТГ. В свою чергу, Роман Примуш пояснив, що наразі Перспективний план Хмельницької області уже сформований і перебуває на розгляді у Мінрегіоні. Також, за його словами, необхідно вивчити дане питання в частини спроможності громади.

Перший заступник голови адміністрації уважно вислухав всіх, хто прийшов на особистий прийом та зазначив, що звернення будуть розглянуті у встановлені законодавством терміни, про що буде проінформовано заявників в письмовій формі.