07.02.2020 — 15:10

Підведено підсумки роботи Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Дмитро Габінет взяв участь у підсумковій нараді за січень 2020 року керівного складу та слідчих Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, яку провів директор Територіального управління Сергій Палатов.

«Ми з вами проживаємо зараз у складний час, перед нами поставлено ряд завдань, визначених Президентом України щодо боротьби з негативними і незаконними проявами в нашому суспільстві. Ми пам’ятаємо, щоб забезпечити реалізацію норм Конституції, яка передбачає, що людина є найвищою соціальною цінністю, не можливо без забезпечення однієї базової потреби – це безпеки», – зазначив Дмитро Габінет, розпочинаючи нараду.

«Сьогодні не для кого не секрет, що чимало нелегальних видів діяльності працюють під прикриттям представників правоохоронних органів і це ганебне явище, бо такі люди породжують  корупцію. Тому сьогодні перед вами стоїть непросте завдання і чимало викликів. Я знаю, що ви багато робите, але вважаю, що можете зробити ще набагато більше. Відтак, бажаю у вашій роботі стійкості та витривалості», – наголосив голова адміністрації.

В свою чергу, директор Територіального управління Сергій Палатов, подякував очільнику області за участь та висловлену державницьку позицію. Далі під час наради, у закритому режимі, керівництвом зазначеного Територіального управління ДБР було підведено підсумки результатів роботи слідчих та визначено пріоритетні напрямки розслідувань.