26.02.2020 — 10:50

Відбулося представлення нової очільниці Старокостянтинівської РДА

Сьогодні перший заступник голови адміністрації Роман Примуш представив громаді новопризначену голову Старокостянтинівської райдержадміністрації Пасічник Альону Сергіївну. До участі у заході також долучилися народні депутати України Сергій Мандзій та Юрій Заславський.

Роман Примуш висловив слова вітання новій очільниці району та побажав успіхів в реалізації планів, реформ децентралізації, земельної реформи, медичної, а також успішного вирішення важливих завдань для розвитку району.

На завершення заходу, Альона Пасічник висловила слова вдячності Президенту України Володимиру Зеленському за виявлену їй довіру та додала, що у своїй роботі буде робити усе можливе для поліпшення економічного стану району.

Довідково

ПАСІЧНИК Альона Сергіївна народилася 08 липня 1980 року в м. Магдебург Німеччина. Освіта:  2008 р. – Приватний вищий навчальний заклад «Хмельницький економічний університет», економіка і підприємництво, бакалавр з фінансів; 2009 р. – Приватний вищий навчальний заклад «Хмельницький економічний університет», фінанси, спеціаліст з фінансів. Попереднє місце роботи – начальник Старокостянтинівського районного відділення Хмельницької обласної дирекції головного офісу національної акціонерної страхової компанії «Оранта».