11.03.2020 — 10:32

Сприяємо розвитку громадянського суспільства в ОТГ Хмельниччини

10 березня в обласній державній адміністрації відбулося засідання у форматі «круглого столу» на тему «Розробка та затвердження стратегій розвитку громадянського суспільства в об’єднаних територіальних громадах». Захід організовано у партнерстві з громадською організацією «Подільська правова ліга».

Серед учасників – представники організацій громадянського суспільства Хмельниччини, обласної ради, виконавчих комітетів міських (міст обласного значення) рад, об’єднаних територіальних громад, райдержадміністрацій.

У ході засідання виступили та наголосили на важливості розвитку громадянського суспільства в області заступник начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Людмила Черевченко, голова громадської ради при облдержадміністрації Сергій Ковальчук. Кожен учасник мав змогу презентувати власний та почерпнути новий досвід міжсекторальної співпраці.

Під час заходу виконавчий директор ГО «Подільська правова ліга» Анастасія Площинська презентувала проект Програми розвитку громадянського суспільства, розроблений для Жванецької ОТГ, та розповіла учасникам переваги створення такої програми у кожній  об’єднаній територіальній громаді.