27.03.2020 — 12:36

Рятувальники Хмельниччини продовжують здійснювати протиепідемічні заходи на території всієї області

Особовий склад Служби порятунку Хмельниччини продовжує долучатися до комплексної роботи, яка спрямована на протидію поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на територію області.

Тож, 26 березня надзвичайники 14 Державної пожежно-рятувальної частини у взаємодії з Національною поліцією здійснили заходи з дезінфекції у м. Красилів. За допомогою пожежно-рятувальної техніки працівники Служби порятунку обробили спеціальним розчином основні вулиці  районного центру.

Водночас, у смт Чемерівці вогнеборці 20 Державної пожежно-рятувальної частини спецрозчином обробили території продовольчих магазинів та центральної районної лікарні.

Цього ж дня надзвичайники 19 Державної пожежно-рятувальної частини залучалися до проведення протиепідемічних заходів на території м. Старокостянтинів. Зокрема, спеціальним розчином рятувальники обробили вулиці Миру, Івана Франка, Костянтина Островського, Грушевського, 1-го Травня, Ізяславська та Київська.

У той же час, з метою недопущення розповсюдження інфекційних захворювань, рятувальники 27 Державного пожежно-рятувального поста здійснили дезінфекцію на вулицях Центральній, Сагайдачного, Заславського, Патріотів України, Котляревського, Лесі Українки, Гагаріна та Садовій.

Для виконання завдань за призначенням бійці ДСНС перебували у повній екіпіровці: спеціальні костюми, маски, окуляри для захисту очей, а також у захисних рукавицях.

Загалом було залучено 15 рятувальників на 4 одиницях пожежно-рятувальної техніки.

Шановні громадяни!

Задля подальшого запобігання поширенню вірусних інфекцій серед населення Служба порятунку закликає вас дотримуватись карантинних та противірусних заходів й надалі свідомо ставитися до власної безпеки, не нехтуючи застереженнями.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області