11.04.2020 — 16:10

Протягом доби  здійснено 421 виїзд бригад екстреної медичної допомоги

Протягом доби  здійснено 421 виїзд бригад екстреної медичної допомоги, у тому числі до 1 пацієнта  з підозрою на COVID-19, якого госпіталізовано. Здійснено 6 виїздів мобільних медичних бригад для забору біологічного матеріалу, якими відібрано 10 зразків для лабораторної діагностики методом ПЛР.

Відпрацьовано алгоритм досліджень на COVID-19 методом ПРЛ біоматеріалів усіх жителів області,  хворих на пневмонію.

10.04.2020 в містах та районах області проведено – 1576 профілактичних та протиепідемічних заходів. Підрозділами ГУ ДСНС України у Хмельницькій області проведено санітарну обробку 21 км автомобільних доріг в смт. Теофіполь та  смт. Віньківці.
Протягом останньої доби на пунктах санітарного контролю перевірено 1534 транспортних засобів та 2350 осіб, які в них перебували.

Патрульною поліцією Хмельниччини та працівниками ГУНП у Хмельницькій області протягом доби складено 16 адміністративних протоколів про порушення карантинних правил на жителів Волочиського, Чемеровецького, Дунаєвецького, Новоушицького та Городоцького районів.

Направлено листи керівникам релігійних громад області з рекомендаціями утриматись від відправлення колективних (більше 10 вірян) релігійних культів і ритуальних обрядів в церквах і релігійних організаціях та проведено робочі зустрічі, під час яких роз’яснено вимоги Уряду.

Продовжується робота щодо матеріально-технічного забезпечення лікувальних закладів області.