17.04.2020 — 12:13

Хмельницька облдержадміністрація запустила веб-сайт, присвячений протидії коронавірусу в області

Відсьогодні за посиланням https://stopcovid.adm-km.gov.ua/ ви зможете ознайомитися із актуальною інформацією щодо ситуації в області з поширенням коронавірусної інфекції, а долучитися до протидії цій хворобі.

Створено його для організації спільної протидії коронавірусу на Хмельниччині. Тут ви знайдете корисну інформацію: номери “гарячих” телефонних ліній та інші контактні дані щодо вирішення питань, пов’язаних з поширенням коронавірусу, які діють в області, поради, як уникнути хвороби, статистичні дані, важливі посилання.

Окремий розділ сайту присвячений інформації щодо потреб лікувальних закладів області в засобах захисту, обладнанні та інших важливих для медиків та пацієнтів речах.

Також за допомогою реєстраційних форм, розміщених на веб-сайті, ви зможете:

 ➡ долучитися до лікарського резерву

 ➡ запропонувати благодійну допомогу

 ➡ запропонувати послуги постачальника для медичних закладів

 ➡ долучитися до волонтерської діяльності

Також у разі скрутної ситуації, що пов’язана карантинними заходами, запровадженими в державі, ви зможете, заповнивши форму, попросити про допомогу.

У цей нелегкий час маємо об’єднати наші зусилля перед невидимою небезпекою, адже від кожного з нас залежить збереження життя і здоров’я наших рідних та близьких. Сьогодні кожен наш найменший крок визначає, якою буде рідна Хмельниччина після подолання коронавірусу.

Висловлюємо вдячність представникам Хмельницької IT-спільноти Тарасу Мартинюку та Денису Шевчику за допомогу в розробці веб-сайту!