18.06.2020 — 18:41

Клубівська амбулаторія тепер має новий автомобіль Renault DUSTER

18 червня, напередодні відзначення професійного свята – Дня медичного працівника, новий автомобіль Renault DUSTER dCi 110 4WD отримав колектив Клубівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Клубівка Ізяславського району.

Ключі від авто завідувачці Клубівською амбулаторією загальної практики сімейної медицини Ользі Каралаш вручив заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Ткачук. Висловлюючи слова вітання, Сергій Петрович зазначив: «Маю надію, що таким чином нам вдасться ще більше поліпшити надання медичної послуги на селі. Наступник кроком стане початок роботи сільської амбулаторії в новому сучасному приміщенні, будівництво якого перебуває у фінальній стадії завершення будівельних робіт. Все це значно покращить справи в галузі медицини як Клубівки так і навколишніх сіл, які обслуговуються амбулаторією», – сказав він.

В свою чергу, завідувачка Клубівською амбулаторією загальної практики сімейної медицини Ольга Каралаш подякувала за новий автомобіль та наголосила, що дуже приємно, коли у такий важкий для країни час заклади охорони здоров’я відчувають підтримку і турботу з боку влади.

Принагідно Сергій Ткачук ознайомився із ходом будівельних робіт у новій амбулаторії.

Довідково

Вартість нового автомобіля становить 514,201 тис.грн., його було придбано за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, за дольової участі у співфінансуванні (10 відсотків) коштів із районного бюджету. Автомобіль повністю відповідає критеріям Міністерства охорони здоров’я України щодо транспортних засобів для сільської медицини.