12.08.2020 — 15:25

Нові досягнення хмельничан з велоспорту на шосе

У місті Богуслав з 4 по 9 серпня відбувався чемпіонат України в олімпійських видах програм з велоспорту на шосе серед чоловіків, жінок, спортсменів до 23 років, юніорів та юніорок. Взяти участь в основних змаганнях сезону з різних областей України прибули 164 спортсмени, 12 з яких представляли Хмельниччину.

У індивідуальній гонці на час, дистанцією в 25 кілометрів серед юніорок третє місце завоювала Дарина Нагуляк. У командному заліку чемпіонату п’ятеро наших спортсменок цієї категорії, а саме: Нагуляк Дарина, Плоцідим Анастасія, Сафронюк Наталія, Чорна Олександра, Ситник Діана – посіли перше місце.
Також першою стала команда жінок до 23 років у складі Вікторії Мельничук, Вікторії Пархомюк та Дарини Беляк

Дистанція групової гонки для жінок до 23 років складала 132 кілометра. Не зважаючи на виснаження тривалою гонкою, успішно фінішувати з групи вдалось Вікторії Мельничук. На останніх метрах вона виборола срібну медаль чемпіонату. Трохи не вистачило до п’єдесталу Вікторії Пархомюк, фінішувала четвертою.
Юніорки у цьому виді змагались на дистанції 66 кілометрів. У командному заліку все ті ж Анастасія, Наталія, Дарина, Олександра та Діана стали третіми.

Вітаємо призерок!

За інформацією федерації велосипедного спорту Хмельницької області