14.09.2020 — 19:22

«Купуй Хмельницьке!» – в торговельній мережі області!

З метою підтримки місцевих товаровиробників, підвищення їх конкурентоспроможності та збільшення впізнаваності місцевих торгових марок Хмельницька обласна державна адміністрація спільно з Хмельницькою міською радою реалізує проєкт «Купуй Хмельницьке!».

Проєкт реалізується шляхом маркування у торговельній мережі області продукції місцевих товаровиробників особливими брендованими цінниками та виблерами з метою привернення увагу споживачів до цієї продукції.

Активним учасниками проєкту на теренах області стали: мережі супермаркетів „Економ” та „АТБ”, магазини типу маркет системи Облспоживспілки та фірмові магазини торгових марок «Верест» та “Зіньківські ковбаси». Загалом – це близько 70 закладів торгівлі у 25 населених пунктах області. До проєкту уже приєднались більше ніж 80 місцевих товаровиробників.

Проєкт відкритий для нових учасників! Єдиною умовою для поповнення лав найкращих виробників та реалізаторів Хмельниччини є бажання підвищити авторитет власного бізнесу.

Ви виробляєте власну продукцію на теренах нашої області та бажаєте долучитися до цього проєкту? Все надзвичайно просто! Вам потрібно лише заповнити ФОРМУ