29.09.2020 — 09:27

П’ятеро спортсменок вибороли медалі у багатоденній гонці

На дорогах Львівщини 24-27 вересня відбувся командний чемпіонат України в багатоденній та у парній гонках серед чоловіків, жінок, юніорів та юніорок. Більше сотні досвідчених спортсменів з різних куточків країни поборолися за нагороди, восьмеро з них представляли Хмельницьку область.

Багатоденка проходила у три етапи – дві групових гонки та одна індивідуальна гонка на час.

На першому етапі трійку лідерів-юніорок замкнула Анастасія Плоцідим, відразу за нею – Дарина Нагуляк. Жінки фінішували у першій десятці. Наступного дня у обох вікових групах перемоги здобули наші гонщиці. Першою серед жінок стала Вікторія Пархомюк, а серед юніорок – Анастасія Плоцідим. За сумою двох етапів і наші юніорки, і жінки очолили командний залік. Вирішальною стала індивідуальна гонка на час, яка потребує сучасного аеродинамічного обладнання. Вона принесла зміни не на нашу користь.

За результатами трьох днів Вікторія Мельничук та Вікторія Пархомюк стали бронзовими призерками чемпіонату України серед жінок. Команда юніорок у складі Анастасії Плоцідим, Дарини Нагуляк та Олександри Чорної завоювала срібні нагороди.

У парній гонці і жінки, і юніорки в боротьбі за цінні секунди зупинилися впритул до п’єдесталу – посіли четверті місця.

Вітаємо призерок!

За півтора тижня на спортсменів чекає ще один чемпіонат України у багатоденній гонці на шосе. Бажаємо успіху!