19.10.2020 — 09:32

Хмельничанка зійшла на п’єдестал всеукраїнських змагань зі спортивної гімнастики

Днями у Кропивницькому завершився юнацький чемпіонат України зі спортивної гімнастики. В цих змаганнях, що отримали назву “Олімпійські надії”, взяли участь спортсмени 2005-2011 р.н., які  виборювали першість у багатоборстві як в особистому заліку, так і в команді.

Наш край представляли спортсмени Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді. Успішніше виступили дівчата, котрі посіли 6 командне місце. В індивідуальному турнірі до числа призерок потрапила Крістіна Грудецька (тренер Світлана Гуцалюк), яка виборола срібну медаль серед 23 юних гімнасток вікової групи 2010 року народження.

Крім того, Анастасія Литвиненко 2009 р.н. виконала норматив І дорослого розряду. Варто відзначити, що наші гімнасти ще не набрали оптимальних спортивних кондицій, так як у вересні у зв’язку з карантином не мали змоги понад два тижні тренуватись в залах на снарядах. Сподіваємось на покращення їхніх результатів під час наступних всеукраїнських  стартів, найближчий з яких передбачається на початку листопада.